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  1. 紀要
  2. CHUGOKUGAKUEN Journal
  3. vol. 7 (2008)

Ascorbic Acid and Ascorbic Acid Oxidase in Vegetables

https://cur-ren.repo.nii.ac.jp/records/169
https://cur-ren.repo.nii.ac.jp/records/169
586e0d39-6351-406e-a1af-16e51a4cd31a
名前 / ファイル ライセンス アクション
7_007_010.pdf 7_007_010.pdf (191.9 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2018-10-04
タイトル
タイトル Ascorbic Acid and Ascorbic Acid Oxidase in Vegetables
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dehydroascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ascorbic acid oxidase
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 high-performance liquid chromatography
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 vegetables
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dehydroascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ascorbic acid oxidase
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 high-performance liquid chromatography
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 vegetables
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 嶋田, 義弘

× 嶋田, 義弘

嶋田, 義弘

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高, 早苗

× 高, 早苗

高, 早苗

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Shimada, Yoshihiro

× Shimada, Yoshihiro

en Shimada, Yoshihiro

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Ko, Sanae

× Ko, Sanae

en Ko, Sanae

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Ascorbic acid, dehydroascorbic acid and total ascorbic acid content in fruits and vegetables and the amounts of remaining after 24 hours were measured and compared by high-performance liquid chromatography. Activity of ascorbic acid oxidase was determined in nine kinds of vegetables. The
relationship between the activity of ascorbic acid oxidase and the amount of ascorbic acid, dehydroascorbic acid and total ascorbic acid remaining is discussed. The residual ratio of dehydroascorbic acid increased and the amount of total ascorbic acid decreased in the vegetables with high enzymic activity. The distribution of ascorbic acid oxidase activity in stem and leaf of tingentsai and taatsai was
examined. Ascorbic acid oxidase activity in the leaf was twice as high as that in the stem for both vegetables.
書誌情報 Chugokugakuen journal

巻 7, p. 7-10, 発行日 2008
出版者
出版者 中国学園大学/中国短期大学
出版者(英)
en
Chugokugakuen University / Chugoku Junior Cllege
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1348-1452
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11806612
論文ID(NAID)
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ NAID
関連識別子 110007124436
権利
権利情報 中国学園大学/中国短期大学
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 490
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Ver.1 2023-05-15 11:42:12.283667
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