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  1. 紀要
  2. CHUGOKUGAKUEN Journal
  3. vol. 5 (2006)

Quantitative Determination of Ascorbic Acid in Vegetables by High-Performance Liquid Chromatography

https://cur-ren.repo.nii.ac.jp/records/159
https://cur-ren.repo.nii.ac.jp/records/159
902d9907-595b-4604-acc7-c1b5cde52afa
名前 / ファイル ライセンス アクション
5_013_016.pdf 5_013_016.pdf (286.7 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2018-10-04
タイトル
タイトル Quantitative Determination of Ascorbic Acid in Vegetables by High-Performance Liquid Chromatography
言語 en
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言語 eng
キーワード
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主題Scheme Other
主題 ascorbic acid
キーワード
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主題Scheme Other
主題 dehydroascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 vegetables
キーワード
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主題Scheme Other
主題 high-performance liquid chromatography
キーワード
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主題Scheme Other
主題 ascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dehydroascorbic acid
キーワード
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主題Scheme Other
主題 vegetables
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 high-performance liquid chromatography
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 嶋田, 義弘

× 嶋田, 義弘

嶋田, 義弘

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高, 早苗

× 高, 早苗

高, 早苗

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Shimada, Yosihiro

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Ko, Sanae

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 A simple high-performance liquid chromatographic procedure was to determine levels of ascorbic acid and dehydroascorbic acid in vegetables that composed of reduction of dehydroascorbic acid to ascorbic acid by DL-homocysteine and the use of tetra-n-butylammonium bromide as an ion-pairing regent in the mobile phase. This method was used to determine the ascorbic acid, dehydroascorbic acid and total ascorbic acid content in 15 fresh vegetables. Sweet peppers and broccoli contained more than 80mg/l00g of TAA, while Chinese chives, tomatoes, Japanese radishes and carrots contained less than 20mg/l00g of TAA of edible portion. Many vegetables contained an inside level from 33 to 58mg/l00g. There is a difference in the content ratio of AA and DRAA according to vegetables.
書誌情報 Chugokugakuen journal

巻 5, p. 13-16, 発行日 2006
出版者
出版者 中国学園大学/中国短期大学
出版者(英)
en
Chugokugakuen University / Chugoku Junior Cllege
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1348-1452
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11806612
論文ID(NAID)
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ NAID
関連識別子 110006426549
権利
権利情報 中国学園大学/中国短期大学
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 490
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Ver.1 2023-05-15 11:42:26.210615
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